Cage Warriors 169, Santalahti VS Richardson

Cage Warriors 169, Santalahti VS Richardson

Kun Cage Warriorsin otteluilta 169. lähestyy Lontoossa, kaikkien huomio kiinnittyy yhteen illan odotetuimmista otteluista. Suomalaisen vapaaottelu-skenen kärkinimi Olli Santalahti kohtaa kovan vastustajansa Jamie Richardsonin Welterweight-luokan kamppailussa.

Santalahti on valmistautunut otteluun huolellisesti, keskittyen erityisesti mattokamppailun vahvistamiseen ja pystyottelun terävöittämiseen. Hän on tunnistanut omat vahvuutensa ja työstänyt niitä Harri Niemisen, thainyrkkeilyn maailmanmestarin ohjauksessa. Santalahden mukaan henkinen valmius, perusteellinen harjoittelu ja strategian hiominen ovat avain menestykseen tässä kohtaamisessa. Richardsonin kohtaaminen on merkittävä testi Santalahdelle, joka on valmis osoittamaan kykynsä ja taistelutahtonsa.

 Miten olet valmistautunut henkisesti otteluun?

- Henkisesti olen yrittänyt saada vahvuutta tähän otteluun tekemällä kaikki harjoitukset ajatuksella ja laadukkaasti. Olen analysoinut omaa tekemistäni ja käynyt hakemassa oppia myös ulkomaan leirityksiltä. Koen, että tässä kohtaa kaikki mahdollinen työ on tehty ja se luo valmiuksia suoriutua hyvin myös henkisesti.

Onko sinulla tiettyjä voitonavaimia tai vahvuuksia, joita aiot hyödyntää ottelussa?

- Tässä kohtaa uraa osaan jo sanoa, että kaikki tämän tason vastustajat ovat kovia ja jokaisessa ottelussa tulee päästä omalle huipputasolle, mikäli haluaa voittaa. Uskon, että voitonavaimet löytyvät painitilanteista, sekä mattokamppailusta ja ne tulee hyödyntää paikan tullen.

- Tuleva vastustajani on hyvä pystyottelija ja yleisestikin laadukas vapaaottelija. Heikkouksina voi ehkä kuitenkin mainita mattokamppailun.

Miten olet treenannut matsia varten? Mitä osa-aluetta olet erityisesti keskittynyt kehittämään?

- Kuten jo yllä mainitsinkin, olen pyrkinyt tekemään kaikki harjoitukset tähän otteluun laadukkaasti, ja keskittynyt paljon omaan tekemiseen, että vahvuuksien hiomiseen mattokamppailussa. Olen myös käynyt thainyrkkeilyn maailmanmestari Harri Niemisen kanssa kerran viikossa hiomassa pystyottelua ja Clinchiä. Uskon, että monipuolinen tekeminen ja usko itseeni tulevat näkymään ottelussa.

Cage Warriors 169. tarjoaa yleisölle jännittävän illan täynnä huippuluokan vapaaottelua, ja Santalahti vs. Richardson ottelu on epäilemättä yksi illan kohokohdista. Ottelun tuloksella voi olla suuri merkitys molempien urille, ja se on varmasti herättänyt kiinnostusta vapaaottelufaneissa ympäri maailmaa.

Nyt otteluviikonlopun ajan saat alekoodilla Theamazing15. 15% alenuksen Ollin luottamista RDX varusteista.

Takaisin blogiin