Otteluennako: Embulaev vs Sichtman

Tänään Anton Embulaev, joka on voittanut kaikki seitsemän ammattilaisotteluaan, kohtaa uransa suurimman haasteen, kun hän ottelee Darryl Sichtmanin kanssa. Sichtman on potku- ja thainyrkkeilyn supertähti Hollannista. Tämä 33-vuotias KO-erikoisosaaja on saavuttanut urallaan lukuisia mestaruuksia ja tyrmännyt yli 30 vastustajaansa. Lue täältä Antonin mietteet tulevasta ottelusta.

Mitä Anton odotat tulevalta ottelulta?

Odotan ottelun alkuun hieman vaikeuksia, koska hollantilainen nyrkkeilijä on tyyliltään outo. Aion viettää ensimmäisen erän vain katsellen ja kokeillen hämäyksiä. Toisesta erästä alkaen aion kiristää ruuvia, ja vastustajan puolustuksen heikkoudet alkavat antaa enemmän mahdollisuuksia. Promoottori on veikannut ottelun keskeytystä neljännessä erässä, mutta itse ajattelen, että keskeytys saattaa tapahtua kolmannen ja neljännen erän paikkeilla.

Miten olet treenannut matsia varten? Mitä osa-aluetta olet erityisesti keskittynyt kehittämään?

Matsia varten emme ole harjoitelleet erikoisesti; olemme jatkaneet samoilla perusteilla, joita treenasimme edellistä ottelua varten. Valmistautumisaika oli niin lyhyt, että melkein heti alkoi sparrijakso.

Onko sinulla tiettyjä voitonavaimia tai vahvuuksia, joita aiot hyödyntää ottelussa?

Voitonavaimet ovat hämäykset ja hyvä liike. Vastustaja reagoi melkein jokaiseen liikkeeseen, joten aion ehdottomasti hyödyntää sitä.

Miten olet valmistautunut henkisesti otteluun?

Henkinen valmiuteni on seuraava: antakaa tulla kuka tahansa, olen valmis.

Ottelu käydään tänään kello 20.55 Helsingin Urheilutalolla.

 

Takaisin blogiin