Niko "Hunter" Aikonen - Tyrmäysvoimainen taistelija herrasmiehen elkein

Niko "Hunter" Aikonen on suomalainen vapaaottelija, joka on voittanut vapaaottelun Suomen mestaruuden kahdesti. Hänet tunnetaan todellakin tyrmäysvoimaisena ottelijana sekä hyvin käyttäytyvänä herrasmiehenä, joka todella osaa tehdä vaikutuksen sisääntulollaan.

Henkilökuvassa Niko Aikonen

Mikä innosti sinua aloittamaan vapaa ottelun ja miten se on vaikuttanut elämääsi?

Kaksi isoveljeä auttoi melko varhaisessa vaiheessa elämää ymmärtämään, että on hyvä osata kamppailua ja itsensä puolustamista, siitä varmaan on alkanut kiinnostus kamppailulajeja kohtaan.

Vapaaottelu ja urheilu on vuosien saatossa antanut ja myös ottanut ja sen kautta on kasvanut paljon ihmisenä.

Miten olet kehittynyt tekniikoissasi ja strategiassasi vapaaottelun aikana?

Hommia painetaan valvovan silmän alla ja luotan siihen, että kun laitetaan tunteja sisään ja on hyvä tiimi taustalla on lähtökohdat onnistumiselle.

Millaiset ovat suurimmat pettymykset ja voitot, jotka olet kokenut vapaaottelun parissa?

Hävityn ottelun jälkeen on takki aina tyhjä ja mieli maassa ainakin hetken. Vastaavasti voiton jälkeen on mukavaa ja kivaa kun kaikki on kavereita ja elämä hymyilee.

Kuinka tärkeä rooli valmentajillasi ja tiimilläsi on ollut urallasi, ja miten he ovat vaikuttaneet kehitykseesi?

Tiimi ja valmentaja on itelleni kaikki kaikessa ja mahdollistaa järkevän harjoittelun ja kehittymisen ihmisenä ja vapaaottelijana.

Kuinka näet vapaaottelun tulevaisuutesi osana ja millaisia tavoitteita sinulla on seuraavalle vuodelle?

Vapaaottelu varmasti pysyy elämän keskiössä seuraavat vuodet mikäli ei tapahdu mitään peruuttamatonta. Ensi vuonna tavoitteena voittaa kaikki ottelut ja saada BJJ purppura vyö.

Mikä on paras ominaisuus RDX-varusteissa, ja mitkä RDX varusteet ovat suosikkejasi treeneissä ja miksi?

Laatu ja istuvuus. Suosikki tällä hetkellä T15 säärisuojat, huomattavasti paremmat kun mitkään aikasemmin testatuista merkeistä ja malleista.

---

Nyt voit hankkia myös Nikon suosimat  T15  alennushintaan. Älä epäröi, vaan käy tutustumassa valikoimaan ja toimi nopeasti ennen kuin ne loppuvat.

Takaisin blogiin
Takaisin blogiin